FARKUN VÄRISET FARKUT

Kuten joku on ehkä jo huomannut, minä pukeudun lähinnä mustaan. Toisinaan, jos oikein irrottelen, päälle saattaa eksyä myös valkoista tai harmaata. Nämä on kuitenkin enemmän poikkeuksia, kaikkein mieluiten pukeudun mustaan. Miksi? Koska se on tyylikästä. Tai ehkä kuitenkin siksi, että se helpottaa pyykinpesua. No okei, on se tyylikästäkin.

Tein sunnuntaina kesäkapselin ja se ei sisältänyt yksiäkään farkkuja. Koska en sunnuntaina omistanut yksiäkään farkkuja. Olen viimeiset neljä vuotta käyttänyt vain yhtä tiettyä farkkumallia, mustassa värissä, ja yleensä omistanut vain yhdet kerrallaan. Joskus toukokuun aikana viimeisimmät hajosivat korjauskelvottomiksi, joten jäin ilman. Ja koska Suomen kesä usein on mitä, ja lisäksi olen menossa viikonloppuna festareille (mahdollisesti vesisateen kera), mietin jotta farkut olisi hyvä olla.

Treffasin tänään serkkusen Lindexillä, koska hän tarvitsi viikonlopun Moosesvahtihommiin avaimen. Ja hän kun sattui olemaan Lindexillä, näimme siellä. Muistin puuttuvat farkut ja sanoin vilkaisevani nopeasti farkkurekkejä. Neljän vuoden vakkarifarkkuni ovat Gina Tricotista, mutta mietin että ainahan sitä voi vilkaista. Ja vähän sovittaa. Huolimatta siitä, että farkkujen sovittaminen on aivan kamalaa, eikä tilannetta helpota jos olet hikipäissäsi, koska olet juuri eksynyt Kruununhakaan. Kuten ehkä itselleni oli käynyt.

Serkkunen makutuomaroi ja poistuin farkkujen kanssa. Farkun väristen high waist mom jeansien kanssa. Todella villi kortti ja ei yhtään minua. Mutta jokin niissä viehätti. Ja järkeilin, että jos on vuosikausia mennyt hyväksi havaitulla, voi ehkä joskus kokeilla jotain uutta. Jos ei sitten nappaakaan, niin aina voin palata vanhaan. Lisäksi viime ajat olen ollut todella tyytymätön itseeni, joten jos tällaisessa olotilassa löytää jotain, missä kokee näyttävänsä edes siedettävältä, kannattaa ostaa. Tällaista käy kattokaas harvoin.

Mutta, nyt on farkut. Olkoon ne hyvä ostos.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s