VIIKON ARKIKUVA 18/52

Olen tällä viikolla ulkoillut aika paljon. Aika paljon tässä tapauksessa tarkoittaa melkein joka päivä. Kahdesti olen käynyt juoksemassa ja muutoin ihan vain kävelyillä. Juokseminen on edelleen aika kamalaa, mutta kävellessä voin sentäs kerätä kilsoja PokemonGo:ssa. Pääsin levelille 41 ja sain tehtäväksi evolvata Eeveen sen kaikkiin kahdeksaan muotoon. Jokainen, joka on ikinä halunnut evolvata itselleen esim. Umbreonin, tietää mitä tämä vaatii.

Eli kävelty siis on ja tämän viikon sekä näiden ulkoilujen aikana myös huomasi, miten luonto heräsi eloon. Yhden viikon aikana.

Kuva on yhdeltä tämän viikon kävelyltä. Torstailta, ellen väärin muista. Tarkoitus oli kuvata söpön pinkkikukkaisia puita, mutta en lopulta tiedä erottaako tuosta nyt yhtään mitään.

Kuljen suurimman osan ajastani laput silmillä, joten tällainen viikon mittainen luontoseuranta on ollut jotain aivan uutta ja ihmeellistä. Miten viikon aikana voikaan luonto muuttua niin paljon. Ja kaikkein ihmeellisintä on tämän heräämisen tapahtuminen, vaikka ulkona on keskimäärin kaksi astetta lämmintä ja olen joka päivä katunut sitä miksi meninkään viemään lämpimimmät talvitakkini kellariin jo ennen vappua.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s